Diensten

Escapebox: op maat gemaakte escape room op uw locatie

Een escape room op uw locatie? De Escapebox! Uniek is dat de Escapebox aansluit bij de locatie waar hij staat: een museum, festival, informatiecentrum of feestlocatie. Hierdoor is de Escapebox niet alleen leuk, spannend en uitdagend, maar kan hij bijvoorbeeld ook educatief en verrassend zijn. Wij verkopen of verhuren op maat gemaakte Escapeboxen. De Escapebox bouwen wij op uw locatie op en kan geheel zelfstandig draaien. U hebt er geen omkijken naar. Een ware publiekstrekker voor uw locatie of een sensationele verrassing op uw feest!

Escapebox Locatie Museum
Escapebox Locatie Feestje
Escapebox Locatie Winkelcentrum
Escapebox Locatie Atrium

Escape game in elk gewenst thema

U wilt een escape room exploiteren of vernieuwen? Wij maken voor uw locatie een escape game in een thema naar keuze. Wij verzorgen de inrichting van uw escape room of ontwikkelen een thema spel voor in uw restaurant, bij uw congres of andere gelegenheden.

Marketing en expertise

Maak gebruik van onze ervaring in deze branche en bekijk samen met ons wat nodig is om op uw locatie een florerende escape room te realiseren.

Wisselende thema's

Doe mee aan het onderlinge uitwisselingsprogramma en kies er voor periodiek uw thema('s) te verversen: zo raakt uw publiek nooit uitgekeken.