Escapebox Vermeer

Een zinderend ontsnappingsavontuur uit het atelier van Vermeer! Lukt het jou om uit het atelier te ontsnappen? Let op: de klokt tikt door! Kijk goed rond en denk logisch na. Alleen als je de puzzels goed oplost kun je op tijd uit de box ontsnappen!

Ervaar de Escapebox Vermeer!

Op dit moment staat de Escapebox bij zijn nieuwe eigenaar Escape Room Designer in Stampersgat. Escape Room Designer is een partij met veel ervaring binnen het genre escaperooms. Naast dat zij over een aantal vaste en mobiele escaperooms beschikken, hebben zij ook klanten als Het Nationaal Militair Museum in Soest, Hotel SS Rotterdam en het Ministerie van Defensie in hun portfolio. Het motto 'Wij bouwen uw Escape Room!' is hun op het lijf geschreven.

NED CAMPAGNEBEELD A5De Escapebox Vermeer heeft in ‎museum Het Prinsenhof in ‎Delft gestaan. Daar voegde de Escapebox een spectaculaire belevenis toe aan een museumbezoek. Hij stond in de tentoonstelling 'Vermeer komt thuis' waar ook het Straatje van Vermeer te zien was. Voorafgaand aan de officiële opening reisde hij langs diverse locaties in Delft.

 

Zie hier voor de tentoonstelling in het Prinsenhof Delft.

Deel jouw ervaring!

Ontsnapt uit de Escapebox? Deel jouw ervaring op onze Facebookpagina. Bewaar het mysterie van Vermeer, plaats geen spoilers!

Escapebox vermeer
September 22, 2017